Tid til en update

Jeg må nok snart indrømme over for mig selv (og jer der måske læser med), at det med at skrive om løb, ikke længere fylder så meget. Nu er det allerede over et halvt år siden, at jeg sidst opdaterede bloggen, og det er altså for lang tid. Men jeg syntes ikke jeg har så meget at sige om løb, uden at gentage mig selv gang på gang. Så nu prøver jeg noget nyt; nemlig at tilføje andet indhold til bloggen. Jeg kan godt lide at skrive, så at begrænse mig til kun at skrive om løb er måske lidt dumt. Jeg skriver stadig spil-anmeldelser på http://www.xboxlife.dk, men nu vil jeg også begynde at skrive andre anmeldelser her på denne blog. Det kan være hvad som helst, men film, serier, spil, mad, restauranter, bøger, gadget, løbesko og hvad der nu lige ellers fanger min interesse.

For mig er det vigtige at skrive. Om der så er nogen der læser det, er knap så vigtigt. Men forhåbentlig kan jge skrive nogle brugbare anmeldelser, som andre vil læse, hvis de ellers kan finde bloggen. Ud over anmeldelser, vil der nok også komme lidt andet indhold i ny og næ. Lige hvad det bliver, ved jeg ikke, men når jeg føler for at skrive om noget, så vil det blive lagt op her. Det kan være for eksempel være verdenssituationen generelt, fodbold, politik, spilbranchen, klima-krise eller blot sjove observationer om verden omkring mig. Der vil kort sagt ikke være noget tema i disse skriblerier, men blot en nedfældning af mine tanker i ny og næ.

Mit håb er, at det vil give lidt mere liv til bloggen, så den forhåbentlig vil blive interessant at læse en gang imellem. Om ikke andet, så vil den give mig et afsæt til at få skrevet mere og også en god undskyldning for at filosofere mere over tingene, og finde ud af hvem jeg egentlig er. Det syntes jeg egentlig er en ganske god øvelse. Selv om jeg er fyldt de 50, så er der stadig nye ting at opdage og arbejde med. Man stopper jo aldrig med at lære.