Parmesankartofler

Jeg har besluttet, at min blog ikke kun skal handle om løb. Så der vil begynde at komme andre ting. Som for eksempel opskrifter.

 

Jeg kan faktisk ikke huske hvor jeg har fundet denne opskrift. Tror næsten det har været en video på Facebook, men den er forlængst forsvundet fra mit sysnfelt. Heldigvis fik jeg skrevet det hele ned inden da.

Det er rigtig lækre og sprøde ovnkartofler, når man gerne vil have noget lidt anderledes.

Ingredienser

  • 6 kartofler
  • 1/2 dl smeltet smør
  • Revet parmesan ost
  • Hvidløgspulver, salt, peber og hvad man ellers kunne tænke sig at krydre kartoflerne med

 

Fremgangsmåde

Fordel det smeltede smør i et fad. Fordel derefter osten, hvidløgspulveret og de resterende krydderier i fadet.

Vask/rens kartoflerne og skær dem over i halve. Læg kartoflerne i fadet med den overskårne del nedad.

Bag dem 30-45 minutter ved 200 graders varme i ovnen. Kort sagt; hold øje med dem, da bagetiden kommer an på størrelsen af kartoflerne.

Når de tages ud af ovnen skal de hvile i mindst 5 minutter inden de fjernes fra fadet. Ellers bliver gratineringen ikke sprød.

ParmesankartoflerParmesankartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.