Skuffelse, positivitet og nye planer

1069I næste uge var planen, at jeg skulle løbe CoastZone Trail her i Tørring. Altså et lokalt løb med start 1 km fra min hoveddør. Det blev desværre aflyst, da der ikke var nok deltagere. Så mine planer skulle ændres. Det har hele tiden været min mening at få et enkelt officielt løb lagt ind i min træning, og det var altså udset til at være dette. Også selv om det ikke passer så godt ind i planen at løbe et trail-løb på 17km. Men det var så dejligt bekvemt,og det var en rigtig god oplevelse at løbe det sidste år. Så det var en skuffelse da jeg fik mailen med aflysningen.

Nu har jeg så fundet et andet lokalt løb at deltage i: Hedensted løbet. Det er et halvmarathon d. 21/5, hvilket passer rigtigt godt ind i mit træningsprogram, hvor jeg alligevel skulle løbe 20km i et godt pace. Det ligger en hel måned inden Coast2Coast, så masser af tid til at restituere. Det betyder så bare, at der nu går over en måned inden jeg kommer til et officielt løb, men det går nok, selv om jeg havde glædet mig til løbet i weekenden. Må indrømme, at jeg er begyndt at savne de officielle løb lidt. Det er god afveksling til træningen, at komme ud og mærke den stemning en gang i mellem. Det får jeg også mulighed for d. 30/4, selv om jeg ikke skal løbe den dag. Der afholdes Klovneløb i Vejle, og jeg skal hjælpe med afholdelsen, og det ser jeg frem til.

klovneløb
Klovneløb i Vejle

I weekenden havde jeg en positiv oplevelse. Løb 22 kilometer i det pace, som jeg har planlagt for Coast2Coast. Det gik rigtig godt. På trods af kraftigt blæsevejr var det ikke noget problem at holde tempoet. Jeg løb blot i et tempo der føltes behageligt, uden at kigge på mit ur. Det gave et pace der passede perfekt. Så det var rigtig rart, og giver mig en tro på, at det er det rigtige pace til løbet. Efter de 22 kilometer var jeg ikke træt, og kunne sagtens have fortsat i samme tempo. Hvor længe ved jeg ikke, men følte der var masser af kilometer i benene endnu. Jeg havde haft et par kilometer ved 11-13 kilometer, hvor det føltes lidt hårdt. Mest på grund af kraftig modvind, men det gik over igen og alt i alt var det bare en skøn løbetur.

happy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.