Strand

Løb i varmen

I forrige uge var løbeturene lidt anderledes end normalt i denne tid. De foregik nemlig på en sandstrand i 30 graders varme! Kæresten og jeg havde benyttet vinterferien til at drage til Den Dominikanske Republik, for at få lidt sol og varme. Og det fik vi. Også selv om det var vintertid og de lokale klagede lidt over dage med dårligt vejr. Dårligt vejr var 22-25 grader, blæst og regn. Stadig fint vejr til shorts, t-shirts og klipklapper.

Strand
Skønt sted at løbe, selv om liggestolene lokkede

Men som sagt foregik løbeturene på stranden. Jeg fik kun løbet 2 ture i løbet af ugen, hvilket var lidt færre end planlagt, men der var så meget andet interessant at lave, at løbeturene måtte spille 2. violin. Men jeg fik jeg afprøvet mine FYF “sko” (http://swissbarefootcompany.ch/) og de var meget behagelige at løbe i. Som at løbe i bare tæer bare med den bonus at selv småsten, smågrene og lignende ikke satte tempoet ned. De gav fin beskyttelse for fodsålerne.

Morgenløbetur
Morgenløbetur i Caribien

Løbeturene var ikke den eneste motion jeg fik i løbet af ferien. En dag blev brugt på at dykke med snorkel i et smukt koralrev med masser af farverige fisk, og en anden dag på en tur op i bjergene. Vi vandrede op, og skulle så hoppe eller glide ned af 12 vandfald for at komme tilbage igen. En skøn tur med en utrolig flot natur, som man ikke lige ser på disse breddegrader.

Vandfaldstur
Skøn tur ned af vandfaldene

Nu har jeg så været hjemme i 4 dage, og har stadig ikke fået løbet en tur. Ikke på grund af dovenskab (selv om det kolde vejr ikke ligefrem opfordrer til at opholde sig udendørs), men fordi jeg har været plaget af hovedpine/migræne i nogle dage nu, og det sætter en kraftig dæmper på løbetrangen. Men i dag skal jeg nu nok nå ud at løbe. På lørdag skal jeg løbe trailløb i Vejle, hvilket jeg ser frem til. 10 kilometer satser jeg på, på trods af den lidt begrænsede motion de sidste par uger. Ud over dette løb, så har jeg også tilmeldt mig Coastzone Trail 2016. Det løb jeg også sidste år, men denne gang tager jeg den lange tur på 17,5 kilometer. Det er et skønt løb, som starter 1 km fra hjemmet, så selvfølgelig skal det løbes.

Ellers kigger jeg frem mod Coast2Coast i juni måned. Jeg vil gerne finde et par løb inden da, gerne et marathon i april og måske et eller 2 halvmarathon mere. Der er jo masser af muligheder, så jeg foretrækker ikke at melde mig til alt for tidligt og binde mig alt for meget til bestemte datoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.