FristedPedersen

En blog om løb og lidt andet..

Klar til marathon….?

Så er der 37 dage til jeg skal løbe mit første marathon. Spændende.

Efter at have løbet halvmarathon til Rubjerg Knude Løbet tilbragte jeg 5 dage i Indien, hvor der ikke lige var de store muligheder for løb. Så der gik præcis en uge efter det løb inden jeg igen snørede løbeskoene. Men så var jeg da også helt restitueret, og det gik helt fint.

Nu er jeg så begyndt at overveje hvordan jeg skal bruge de 41 dage frem til Skagen Marathon. Det primære er at få løbet nogle lange ture, og undgå skader. Jeg løber normalt 4 gange om ugen, så planlægger 2 korte 7-12km tempo-ture tirsdag og torsdag, hvor hastigheden gerne skal ligge omkring min 5:40. Det er det temp0 jeg har løbet mit hidtil hurtigste halvmarathon i. I weekenden vil jeg så sætte farten ned og løbe 2 rolige, men noget længere ture. En enkelt tur på 30+ km skulle det meget gerne blive til inden alt for længe.

Fyret ved Grenen

Fyret ved Grenen

Mit mål med Skagen Marathon er ikke en bestemt tid, men blot at gennemføre. Det er jo trods alt det første marathon jeg løber, så hvordan tiden bliver er ikke så vigtigt. Men jeg tror at min plan med 2 tempo-ture og 2 lange ture vil øge mine chancer for succes, og så må jeg ellers holde øje med kroppens signaler og tilpasse træningen. Jeg skal ikke have nogle overbelastningsskader nu.

Næste weekend skal jeg løbe Stafet for Livet i Filskov. Det bliver sammen med kollegaer fra LEGO. Hvor langt jeg skal løbe har jeg ikke lagt mig fast på, men eftersom hvert hold skal holde løbere i gang i 24 timer, så skulle der være basis for en god lang tur 🙂

[bloglovin_button]

2 Kommentarer

 1. Spændende med første marathon! Løb selv i Skagen sidste år og det er en fed oplevelse og et hårdt løb, hvis der er alt for megen vind. Det lyder som en super god plan du har dig – nemlig at gennemføre og få en god oplevelse… Det erjo det det hele handler om!

  Tak for at link til min blog i øvrigt (9000running)

  Kan man følge din blog på Bloglovin?

  Hilsen

  Thomas

 2. Frank

  27. august 2015 at 7:42

  Hej Thomas – tak for at du læser med.
  Jeg glæder mig meget til Skagen Marathon, men er da også lidt spændt på så lang en løbetur 🙂

  Man kunne ikke følge bloggen på Bloglovin, men det gode ved WordPress er, at det er nemt at installere widgets for alt muligt.
  Så nu skulle det være muligt.

Skriv et svar

© 2019 FristedPedersen

Tema af Anders NorenOp ↑