Juni måned

Så kan jeg gøre status efter juni måned. 127km blev det til, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Problemer med ryggen og min achilleshæl har gjort at jeg ikke fik løbet så meget som ønsket. Men jeg fik da gennemført et halvmarathon til Fjordmarathon, og har kunnet træne fint igennem den sidste uge. Nu satser jeg på at juli måned bliver den måned hvor jeg kommer igennem alle træningspas, uden at skulle tage hensyn til ryg eller fod.

I mit sidste indlæg skrev jeg, at jeg ville lægge lidt links om løb op. Og her kommer så første del. Nu løber jeg i minimale sko, så jeg har selvfølgelig læst meget op om netop det, så de første link er om det emne.

Posemand.dk – en sand guldgrube, hvis man vil løbe naturligt. Altid et besøg værd.

Barefoot Running – meget teknisk gennemgang af løb, som kan være lidt tung at komme igennem, men deres træningstips er gode.

Barefoot Ted – en af personerne fra bogen “Born to Run” af Christopher Mcdougal. Ikke fordi der står så meget på hans side, men han er en pioner indenfor løb og en interessant person.

Phil Maffetone – løbetræner, som har inspireret mange løbere og trænere. Han er én af de bedst kendte fortalere for at man skal træne langsomt (eller rettere med lav puls). På hans side vil man finde masser af godt materiale, hvis man ønsker at træne efter puls. Jeg fik et par måneder i vinters til at gå med det.

Ud over at læse om træning, løbestil og så videre, så elsker jeg også at læse om andre løberes oplevelser. Det vil der komme lidt links til næste gang.

Og så er sommeren endelig er kommet til Danmark. Det betyder man sveder lidt mere på løbeturen, men det generer mig nu ikke. Jeg kan godt lide at løbe i varme. Så jeg glæder mig til et par løbeture i weekenden, hvor jeg rigtig kan få lov at svede 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.