Blå fødder

Sidste år oplevede jeg at få en blå storetånegl. Jeg kan faktisk ikke huske de præcise omstændigheder, men det var efter en rimelig lang løbetur, hvor skoen havde trykket lidt for meget og neglen blev blå. Faktisk ikke kun den negl, men også neglen ved siden af. Den fik dog ret hurtigt sin normale farve igen, men storetåneglen ville ikke umiddelbart makke ret. Efter nogle måneder med en blå negl, som ikke var spor øm, begyndte neglen at sidde løs og endte da også med at falde af. Ganske udramatisk egentligt, men stadig ikke en rar oplevelse. Men det er desværre noget en del løbere når at opleve.

I mine Vivobarefeet sko er det dog ikke noget jeg frygter. Der er ikke noget der trykker nogle steder. Der er rigtig god plads til alle tæer. Men til gengæld oplever jeg så at få blå fødder:

WP_20150716_002

Her i sommervarmen har jeg nemlig løbet uden strømper, og mine blå sko er temmelig generøse med farven. Det er rigtig rart og køligt at løbe uden strømper, men man kan ikke helt undgå at svede og så  bliver resultatet altså lidt blå fødder. Og det er ikke helt nemt at vaske af. Det kræver lidt indsats.

Jeg har fået løbet fint den sidste uges tid. Jeg har faktisk haft en lidt atypisk uge, hvor energien ikke rigtig har været der. Det krævede viljestyrke at komme i løbetøjet og ud af døren, og de første 2-3 kilometer føltes virkelig tunge. Men så begyndte benene at live op, og jeg kunne nyde resten af løbeturene. Nu har jeg også haft 2 måneder med 4 ugentlig løbeture, så lidt nedgang i energi-niveauet kan man vel godt forvente. Men positivt at jeg har kunnet holde ved. Jeg har én uge tilbage af mit Hechmann basistræningsprogram, og så er planen at holde formen ved lige indtil Rubjerg Knude løbet i august. Det glæder jeg mig til, men nu får vi se om jeg kommer til start. Arbejdet påkræver nemlig en rejse i august måned, og den kan risikere at ligge i samme uge som Rubjerg Knude løbet. Det håber jeg ikke, for så bliver en løbetur i den nordjyske natur skiftet ud med en løbetur på løbebånd i Indien…

One thought on “Blå fødder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.